suomeksiin Englishpå svenska

Pintos 60V

KIRJANPITÄJÄ

Etsimme kokenutta kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen taloushallinnontiimiimme Euraan. Tehtävässä vastaat konsernin yhtiöiden päivittäisistä taloushallinnon tehtävistä, kuten kirjanpidosta, osto- ja myyntireskontrasta, viranomaisilmoituksista sekä muista taloushallintoon liittyvistä tehtävistä.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja usean vuodenkokemus kirjanpitäjän tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että sinulla on taloushallinnon kokonaisuuden ymmärrys ja kiinnostus taloushallinnon prosessien kehittämiseen, itsenäinen ja vastuullinen työskentelyote sekä pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta, numerotarkkuutta ja oma-aloitteisuutta.
 
Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 4.9. mennessä osoitteeseen sari.nurminen@pintos.fi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä talouspäällikkö Sari Nurminen18., 24., 31.8.2017 klo 14–16 puh. 040 538 6779.Etsimme myös Euraan

TYÖNTEKIJÄÄ NAULATUOTANTOON

Tehtäviisi kuuluu asetusten tekoa ja laadunvalvontaa.Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, reipasta asennetta, ryhmätyötaitoja ja kiinnostusta toimia koneiden parissa. Työ on vuorotyötä. Trukinajotaito ja kokemus teollisuustyöstä tai kunnossapidosta katsotaan eduksesi.

Tarjoamme uusille pintoslaisille mahdollisuuden kasvaa alamme ammattilaiseksi, vakavaraisen perheyrityksen työnantajaksesi ja osaavan työyhteisön tuen.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si viimeistään 4.9.2017 osoitteeseen teemu.perttu@pintos.fi. Lisätietoja tehtävästä tuotantopäällikkö Teemu Perttu 18., 24., 31.8.2017 klo 14–16 puh. 040 543 2865Avoin työhakemus