Hyppää sisältöön
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

Kaikki uutiset ja tiedotteet

Alasivujen tabit
Web Content - Uutiset


06.05 2019 Uusi moderni tuotantoyksikkö Rauman Lappiin
Pintos toteuttaa vuosina 2019−2020 yhden suurimmista investoinneistaan.

Pohjoismaiden johtava rakennusteollisuuden raudoitteiden valmistaja ja tarviketoimittaja Pintos, toteuttaa jälleen useiden miljoonien investoinnin. Rauman Lapin tehdasalueelle rakennetaan uusi erikoisraudoitteiden tuotantohalli ja valmistuslinja. Hallin suunnittelussa on huomioitu kestävä kehitys ja esimerkiksi lämmitysenergia tuotetaan kotimaisella uusiutuvalla raaka-aineella eli hakkeella.

Ripeä aikataulu
Tuotantohalli valmistuu jo tämän vuoden aikana. Tuotanto uudella nykyaikaisella linjalla käynnistyy vuoden 2020 alussa. Lapin teollisuustontilla ovat ennestään raudoitusverkko- ja raudoitetuotannon tuotantoyksiköt. Uutta tuotantotilaa valmistuu yhteensä noin 3 000 m². Pintoksen toinen tehdas sijaitsee Eurassa.

Investointiputki
Pintos käynnisti vuonna 2014 mittavan kehittämisohjelman. Yritys on toteuttanut sarjan miljoonainvestointeja, joiden avulla se kykenee toimimaan yhtenä teknologiateollisuuden edelläkävijänä. Yritys hyödyntää jo nyt tuotantoprosesseissaan muun muassa pitkälle vietyä automaatiota, 3D-teknologiaa ja robotiikkaa.

Iso kehitysaskel
Toimitusjohtaja Tuomas Pere sanoo, että uuden tuotantohallin ja -linjan avulla Pintos ottaa merkittävän kehitysaskeleen, josta myös asiakkaat saavat suoria hyötyjä.
− Pääsemme hyödyntämään alan uusimpia innovaatioita, virtaviivaistamaan toimintaamme ja linkittämään asiakkaat tuotantoomme uusien sähköisten palvelujen avulla.
− Parannamme entisestään myös työturvallisuuttamme, energiatehokkuuttamme ja ympäristöasioidemme hallintaa.

Uudistushakuisesti
Pere muistuttaa, että muun muassa infran, talonrakentamisen ja korjausrakentamisen osa-alueilla etsitään jatkuvasti kustannustehokkaita ja samalla entistä ekologisempia tuotantotapoja, tuotteita ja toimintamalleja:
− Vaatimukset kasvavat ja kilpailu alalla on kovaa. Pelkästään työpaikkojen säilyttäminen Suomessa edellyttää oikeaan osuvia kehitystoimenpiteitä sekä yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa.

Uusia online-palveluja
Sähköiset alustat ja työkalut ovat yksi avain teollisuustoiminnan tehostamiseen. Pintos on vahvasti mukana myös digitalisaatiossa.
− Olemme avanneet uudet online-palvelut. Niihin kuuluvat sähköinen kauppapaikka Pintos Store ja suunnittelualusta PinCAD, jotka on rakennettu asiakaslähtöisiksi.


Facebook timeline
Luetuimmat uutiset / lisää uutisia
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
SÄHKÖPOSTI
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Puh. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Puh. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Puh. (02) 838 5200