Hyppää sisältöön

Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

Laatu ja ympäristö

Alasivujen tabit

Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

Kansainvälinen ja paikallinen
Kiinnike- ja raudoiteliiketoiminta on ala, jossa asiat usein tehdään kuten aikojen saatossa on totuttu. Olemme kuitenkin päättäneet olla edelläkävijä Suomessa ja kansainväliselläkin tasolla. Suuri vahvuutemme kilpailijoihin nähden ovat yksilöidyt tuotteet.
Kotimaisuus merkitsee paljon etenkin niille asiakkaillemme, jotka itsekin ovat suomalaisia perheyrityksiä. Kotimaisuus ja pitkä historia merkitsevät myös pysyvyyttä ja vakautta. Halvimman hinnan perässä juoksevat eivät aina tule edes ajatelleeksi, onko palveluntarjoajaa ylipäätään enää olemassa jonkin ajan kuluttua.
Pintokselle on tärkeää tuntea juurensa ja olla mukana yhteisön sekä paikallisen kulttuurin tukijana Lounais-Suomessa. Etenkin junioriurheilun ja muun liikunnan tukeminen on meille lähellä sydäntä. Myös sitoutunut henkilökunta merkitsee paljon, ja työsuhteemme ovatkin yleensä pitkiä.
Sitoutuminen kiertotalouteen
Pintoksen tehtailla on hyvät kantimet mm. energiansäästöön, hukkalämmön hyödyntämiseen sekä kierrätykseen liittyen. Esimerkiksi kiinteistöjen lämmitysenergia tuotetaan kotimaisella hakkeella ja kompressorien hukkalämpö käytetään raaka-aineiden kuivatukseen.
Huolehdimme myös tuotteissamme käytettävien pakkausten ja kuormalavojen tuottajavastuusta Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa solmimamme sopimuksen myötä. RINKI ja sen tuottajayhteisöt ovat järjestäneet puolestamme kartonki-, metalli-, muovi- ja puupakkausten keräyksen ja kierrätyksen.
Teknologia edellä kohti parempaa vastuullisuutta
Lait ja asetukset määrittävät toiminnallemme tietyt ympäristövaatimukset, mutta tavoitteenamme on tehdä asiat vielä näitä vaatimuksia paremmin. Teknologian kehittymisen avulla pääsemme pienin askelin jatkuvasti parempaan suuntaan. Pintoksen tekemissä investoinneissa huomioidaan myös se, kuinka voimme paremmin hyödyntää raaka-aineita tai vähentää tuotannossa ja logistiikassa syntyvää ympäristökuormitusta. Tästä hyötyvät myös asiakkaamme. Vastuullisessa liiketoiminnassa katsotaan aina seuraavaa päivää pidemmälle.

Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

SÄHKÖPOSTI
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Puh. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Puh. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Puh. (02) 838 5200