Hoppa till innehåll
Artikelpresentatör Artikelpresentatör

Järnhårda lösningar

Förmågan att erbjuda lösningar som möter kundens behov är det som skiljer en expert från en varuleverantör. Pintos har under årtionden utvecklat produktions- och transportkapaciteten till de bästa i landet samtidigt som man har byggt upp expertis, den egna produktutvecklingsverksamheten och, tack vare det omfattande utbudet, förmågan att lösa kundernas problem. Pintos går på djupet i fråga om byggnader och elementindustrin, och bidrar på så sätt till att driva hela branschen framåt.
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Stöder dig från ritbord till byggplats
Pintos har utvecklats till Finlands största nättillverkare genom sin tilltro till kontinuerlig utveckling, finsk kvalitet och värden, och genom att erbjuda sin expertis till stöd för byggnadsentreprenörer i alla skeden av byggprojekt – från ritbord till byggplats.
Nya material och metoder utlovar effektivare byggande, men hur undvika de risker som åtföljer experiment och försäkra sig om en tydlig och trygg helhet? Du behöver en partner med reformvilja men koll på det grundläggande. Ett brett utbud men djupgående kunskap om produkternas egenskaper. Kapacitet för såväl individuella, skräddarsydda lösningar som stora leveranser på utsatt tid.

Hur kan jag försäkra mig om leveranser på utsatt tid?
Leveransförmåga är vårt nyckelord. Genom att vår produktions- och lagerkapacitet räcker hålls också dina arbetsmaskiner i gång. Hur låter det med skräddarsydda beslag i den ordning som de behövs på din byggplats?

Vem kan du ringa och fråga?
Det är trevligare att sköta sina ärenden med bekanta än med telefonväxeln. Även om Pintos har ett större företags muskler är vi lika lätta att närma oss som ett mindre företag. Det är en heder för oss att få finnas bland kontakterna i din telefon!

Hur kunde saken skötas snabbare?
Om små jobb görs snabbare, uppstår stora besparingar – i fråga om stora byggprojekt kan det rentav handla om dagar. Nya metoder blir därför ofta mer än bara experiment.

Alltför mycket stålspill
Genom att ersätta nät i standardstorlek med optimerade produkter kan du rentav klara dig med 5–10 procent mindre stålvolymer – för att inte tala om tidsbesparingarna. Budgeten, miljön och kunderna tackar dig när din byggplats övergår till Lean-eran.






Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Andra Pintos-lösningar för byggfirmor
Tuotekaruselli (uutuustuotteita rakennusliikkeille)
Nya produkter för konstruktionsbolag
Betongskruv
Träskruv för inomhusbruk elfz
Skyddslist
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet rakennusliikkeille)
Mest populära produkter för konstruktionsbolag
Pallningsbricka för tunga elementer, stor
Najtråd - Fe
Distanslinjal zig-zag
Genomföring för hålbjälklag
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Behöver du någon typ av lösning som vi inte ännu kommit på att erbjuda?
Kontrollera vårt utbud i Store eller kontakta vårt säljteam. Vårt omfattande utbud och byggbeslag som motsvarar dina planer kan enkelt beställas på det sätt du är van vid – säkert och skräddarsytt enligt dina behov.

Pintos Store
Webshop
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
E-POST
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Tel. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Tel. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Tel. (02) 838 5200