Hoppa till innehåll
Artikelpresentatör Artikelpresentatör

Järnhårda lösningar

Förmågan att erbjuda lösningar som möter kundens behov är det som skiljer en expert från en varuleverantör. Pintos har under årtionden utvecklat produktions- och transportkapaciteten till de bästa i landet samtidigt som man har byggt upp expertis, den egna produktutvecklingsverksamheten och, tack vare det omfattande utbudet, förmågan att lösa kundernas problem. Pintos går på djupet i fråga om byggnader och elementindustrin, och bidrar på så sätt till att driva hela branschen framåt.
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Sortimentet och produktinformationen till stöd för din försäljning
Om du vill betjäna dina kunder bättre, ger produktinformationen det bästa stödet i kombination med ett brett utbud, konkurrenskraftiga priser och tryggad tillgång. För att du säkert ska kunna besvara dina kunders frågor är det viktigt att du kan vägleda dem till den information de behöver.
Genom att Pintos levererar fästanordningar, beslag och tillbehör till din affär kan du försäkra dig om att produkten når hyllan, håller måtten och stämmer överens med de finska bestämmelserna. Och eftersom vi känner vår produkt får du alltid produktinformation till stöd för försäljningen.

Leveransförmåga är vårt nyckelord. Genom att vår produktions- och lagerkapacitet räcker skickas dina beställningar på utsatt tid. Då kan du förbättra kundlojaliteten och betjäna dina kunder bättre. Pintos har Finlands mest omfattande sortiment av tillbehör och fästanordningar. Du får allt du behöver från ett enda ställe och priset är med säkerhet konkurrenskraftigt.

Ibland kan du behöva detaljerad information om egenskaperna hos de produkter du säljer. Med Pintos som leverantör finns informationen att tillgå både skriftligt och genom att lyfta på luren. Utvecklingen i branschen för med sig nya typer av krav. Vi utvecklas tillsammans – berätta vad du behöver så skapar vi en lösning som utgår från utbudet och erfarenheten.


Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Andra Pintos-lösningar för järnaffärer
Tuotekaruselli (uutuustuotteita rautakauppoihin)
Nya produkter för hårdvaruaffärer
Betongskruv
Träskruv för inomhusbruk elfz
Skyddsknopp
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet rautakaupoille)
Mest populära produkter för hårdvaruaffärer
Markdistans
Sträckmetall
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Behöver du någon typ av lösning som vi inte ännu kommit på att erbjuda?
Kontrollera vårt utbud i Store eller kontakta vårt säljteam. Vårt omfattande utbud och byggbeslag som motsvarar dina planer kan enkelt beställas på det sätt du är van vid – säkert och skräddarsytt enligt dina behov.

Pintos Store
Webshop
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
E-POST
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Tel. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Tel. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Tel. (02) 838 5200