Hyppää sisältöön
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

Pintos ajattelee jämäkästi ja toimii jämäkästi

Lupauksien pitäminen ja täsmällinen toimitusvarmuus ovat toimintamme kivijalkoja. Lisäksi kehittyminen vaatii eteenpäin vievää ajattelua. Siksi haluamme toisaalta tarjota tuttuja tuotteita varmasti ja edullisesti, toisaalta haastaa totutut tavat, jos parempaa on tarjolla. Pintos ajattelee jämäkästi ja toimii jämäkästi.
Alasivujen tabit
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Yli 60 vuotta Suomen rakentamista
Pintos Oy on perustettu 1956. Kuluneessa reilussa 60 vuodessa Suomi on rakennettu jo monta kertaa. 50-luku näki jälleenrakentamisen sodan jälkeen, 60- ja 70-luvut kaupungistumisen ja nykypäivä yhä suuremmat kasvukeskukset. Jokainen Suomen rakentaminen on tehty oman aikansa parhailla opeilla – ja jokaisesta olemme oppineet.
Tänä päivänä Pintos on valmiina vauhdittamaan uutta rakentamisen aikakautta. Laaja valikoima, joustavat toimitukset ja älykäs tuotanto jatkavat fiksun rakentamisen tarinaa uusille vuosikymmenille. Nopeammin, tehokkaammin, edullisemmin ja ympäristöystävällisemmin – oli tarpeesi sitten naula tai raudoituksen konsultoiva kokonaisratkaisu.
Kysy asiantuntijalta
Me tahdomme tuoda tietotaitomme ja ammattiosaamisemme myös asiakkaidemme käyttöön. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai rakentamisesta, ota yhteyttä ja asiantuntijamme ovat apunasi.
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Kysy lisää
Asiantuntijamme auttavat ja vastaavat kysymyksiisi

Pintos
Raudoitteet | Tarvikkeet | Kiinnikkeet
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
SÄHKÖPOSTI
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Puh. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Puh. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Puh. (02) 838 5200