Artikkeli

Kehitämme ja kehitymme – Pintoksen tapa palvella

Kuten moni muukin teollisuus, myös rakennusala elää jatkuvassa murroksessa. Kehitystä on parempi johtaa kuin seurata sivusta. Pintos Oy on kymmenien toimintavuosiensa aikana vienyt kehitystä eteenpäin tunnistamalla asiakkaidensa muuttuvat tarpeet ja vastaamalla niihin. Toimitusjohtaja Tuomas Pere kertoo, miten Pintos tuo osaltaan rakentamista 2020-lukua kohti.
Viime vuodet ovat olleet muutoksien aikaa Pintoksella. Okaria-yritysosto laajensi entisestään valikoimaamme raudoitustarvikkeiden osalta, asiakaspalvelun resursseja on lisätty ja verkkosivut uudistettu – muutamia mainitakseni. Kaikki nämä toimenpiteet ovat osa pitkäjänteistä kehitystämme alan kärjessä. Mitkä ovat ne muutokset, joita haluamme vauhdittaa?
Helpompi tavoitettavuus
Pintos palvelee monenlaisia asiakkaita niin teollisuudessa, rakennusliikkeissä kuin jälleenmyyjilläkin. Jokainen asiakkaamme voi olla projektinsa eri vaiheissa ja jopa työpäivänsä mittaan erilaisissa tilanteissa. Haluamme vastata näihin erilaisiin tarpeisiin olemalla siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan. Voit soittaa montun reunalta, lähettää sähköpostia iltaan ehtineen työpäivän päätteeksi tai tilata uudesta online-palvelustamme – tärkeintä, että tavoitat meidät, saat vastauksia kysymyksiisi ja tilauksen sisään.
Kaikki saman katon alta
Kaikille on helpompaa, jos sama talo toimittaa raudoitteet, betonirakentamisen tarvikkeet ja puurakentamisen kiinnikkeet. ”Vain betoni puuttuu” onkin kuvannut valikoimaamme, ja kertatilaus vähentää ylimääräistä työtä valtavasti. Laaja katalogi edellyttää meiltä myös myymiemme tuotteiden laajaa tuntemusta. Meille on tärkeää osata asettua asiakkaan asemaan, suositella sopivia tarvikkeita ja ehdottaa esimerkiksi rahdin kannalta parhaita tilausmääriä.
Toimituskykyä ajallaan
Helppo tilaus laajasta valikoimasta vaatii tuekseen toimituskykyä, jottei työmaa joudu odottelemaan tavaraa kädet taskussa. Rakentaminen perustuu entistä enemmän tarkasti tahditettuihin vaiheisiin, joissa toimittajan täsmällisyydellä on suuri merkitys. Toimituskyky on nimenomaan kykyä ja muskeleita: riittäviä tuotanto- ja kuljetusresursseja ruuhkaistenkin tilanteiden selvittämiseen, usein kunkin asiakkaan tarpeet tuntevan oman lähetystiimin voimin. Meiltä lähtee viikoittain suuntakuljetuksia lähes kaikkialle Suomeen, ja pääkaupunkiseudulle pystymme usein toimittamaan aamupäivällä tilatut tarvikkeet jo saman päivän aikana!
Suuri, mutta pieni
Moni tehtaillamme vieraillut on yllättynyt, kuinka suuressa mittakaavassa lopultakin toimimme. Vaikka tuotannon ja toimituskyvyn suhteen olemme iso – suurimpia Suomessa – pyrimme siihen, että Pintosta on yhtä helppo lähestyä kuin pientä firmaa. Olemme suomalainen yritys, satsanneet myynnin resursseihin ja haluamme rakentaa jokaisen asiakkaan kanssa hyvän suhteen.
Säästöjä ja turvallisuutta
Tavoitettavuus, valikoima ja toimituskyky ovat kaikki osa suurempaa tavoitetta: tehdä rakentamisesta sekä siihen liittyvästä teollisuudesta sujuvampaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Tälle kehitykselle on monta ajuria. Pyrimme siihen, että tuotteillamme on mahdollista toimia hieman paremmin, ja suuressa mittakaavassa säästöt kumuloituvat. Lisäksi räätälöidyillä raudoitteilla ja laadukkailla tarvikkeilla rakentaminen edistää todistetusti työturvallisuutta.
Pintaa syvemmällä
Pintos on perustettu 1956, ja raudoitteita olemme tehneet vuodesta 1983. Sanommekin, että olemme rakentamisessa pintaa syvemmällä – asiakkaiden kanssa ja asiakkaiden luona toimimalla. Vuosien mittaan kerääntynyt tuotteiden ja menetelmien tuntemuksemme luo myös jatkuvuutta, kun uudet suunnittelijoiden sukupolvet astuvat työhön. Uusiutumalla, uusia ratkaisuja keksimällä ja laajentamalla tuotevalikoimaa Pintos aikoo jatkossakin kehittyä ja kehittää ajan tarpeiden mukaan.Tuomas Pere
Toimitusjohtaja
Tunnisteet
Tuotekaruselli (artikkeliin liittyvät tuotteet)
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
SÄHKÖPOSTI
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Puh. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Puh. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Puh. (02) 838 5200