Hoppa till innehåll
Artikelpresentatör Artikelpresentatör

Pintos tänker och agerar med ett järngrepp

Grundpelarna i vår verksamhet är uppfyllda löften och leveranssäkerhet med precision. Utveckling kräver dessutom framåttänkande. Därför vill vi å ena sidan erbjuda välbekanta produkter säkert och förmånligt och å andra sidan utmana invanda sätt om bättre sätt står till buds. Pintos tänker och agerar med ett järngrepp.
Alasivujen tabit
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Över 60 år av byggande i Finland
Pintos grundades 1956. Under de drygt 60 åren som gått har Finland redan byggts upp många gånger om. På 50-talet ägde återuppbyggnaden efter kriget rum, på 60- och 70-talen kom urbaniseringen och i dag ser vi allt större tillväxtcenter. Varje uppbyggnad av Finland har gjorts enligt tidens bästa kunskap – och varje gång har vi lärt oss mer.
I dag är Pintos redo att driva på en ny epok i byggbranschen. Vårt breda utbud, flexibla leveranser och smarta produktion tar berättelsen om klokt byggande vidare till nya årtionden. Snabbare, effektivare, förmånligare och mer miljövänligt – oavsett om du behöver en spik eller en helhetslösning med konsultation i byggbeslag.
Fråga experten
Vi vill erbjuda våra kunder vår sakkunskap och yrkeskompetens. Om du har frågor om våra produkter eller om byggande kan du kontakta våra experter som gärna hjälper dig.
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Fråga mer
Våra specialister hjälper dig om du har något at fråga

Pintos
Armering | Okaria-produkter | Fastening
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
E-POST
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Tel. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Tel. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Tel. (02) 838 5200