Hyppää sisältöön
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

RAUTAISIA RATKAISUJA

Suurissa projekteissa yksityiskohdat ratkaisevat. Pintoksen älykkäät raudoitus- ja kiinnikeratkaisut sekä kattava tuotevalikoima tekevät työnteosta tehokkaampaa, laadukkaampaa ja turvallisempaa. Vuosikymmenten kokemuksen tuoma ensiluokkainen toimituskyky, jatkuva kehittäminen sekä asiakkaidemme arjen haasteiden ymmärtäminen auttavat meitä palvelemaan betonirakentamisen eri osa-alueita ja luomaan monipuolisempaa rakentamisen tulevaisuutta, yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Ensiluokkainen toimituskyky ja Suomen kattavin valikoima
Pintos on raudoitteiden, asennustarvikkeiden ja kiinnikkeiden johtava erikoisasiantuntija. Laadukas ja valtakunnan laajin raudoitus- ja kiinniketuotevalikoimamme kehittyy jatkuvasti, ja palvelumme ytimessä on ensiluokkainen toimituskyky. Meiltä tilaat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta, varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Tuotanto- ja varastokapasiteettimme varmistavat, että saat laadukkaat ja kotimaisten määräysten mukaiset tuotteet aikataulussa.

Rakennusalan vaatimukset kehittyvät jatkuvasti, ja meidän on kehityttävä mukana kohti vastuullisempia, turvallisempia ja monipuolisempia rakentamisen ratkaisuja, yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme määrätietoisesti laajentaneet raudoituksen ja puurakentamisen kiinnikevalikoimaamme sekä päivittäneet myyjiemme asiantuntemusta laajentuneen tuotevalikoimamme tasalle.

Pintoksen kokeneilta erikoisosaajilta saat tarvittaessa myös yksityiskohtaisempia tietoja myymiesi tuotteiden ominaisuuksista. Me tunnemme valikoimamme läpikotaisin, ja osaamme ehdottaa sinulle myös uusia tuotteita oman valikoimasi jatkeeksi. Silloin voit tarjota asiakkaillesi varmasti laadukkaita tuotteita sekä aitoa ja ajankohtaista asiantuntemusta.


Tuotekaruselli (uutuustuotteita rautakauppoihin)
Uutuustuotteita rautakauppoihin
Betoniruuvi, sähkösinkitty
Puuruuvi sähkös sisä
Varoite
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet rautakaupoille)
Suosituimmat tuotteet rautakaupoille
Pohjalaattavälike
Kehäraudantuki
Holvi/siltavälike
Merkintälevyt- muovi
Alumiininaula
Työsaumaverkko
Kynnyssuoja
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Tarvitsetko jotain sellaista ratkaisua, jota emme vielä ole keksineet tarjota?
Tarkista valikoimamme Storessa tai ota yhteyttä myyntiimme. Kattava valikoimamme sekä suunnitelmiesi mukaiset raudoitusratkaisut helposti tilattavissa totuttuun tapaan varmasti ja tarpeisiisi räätälöitynä.

Pintos Store
verkkokauppa
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys