Hyppää sisältöön
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

Rautaisia ratkaisuja

Kyky tarjota ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin erottaa asiantuntijan tavarantoimittajasta. Pintos on vuosikymmenien mittaan kehittänyt yhtäältä tuotanto- ja kuljetuskapasiteettinsa maamme parhaimmistoon, toisaalta luonut asiantuntemuksen, oman tuotekehityksen ja kattavan valikoiman avulla kyvyn ratkoa asiakkaan ongelmia. Pintos on pintaa syvemmällä rakennuksilla ja elementtiteollisuudessa, kuljettaen osaltaan koko alaa eteenpäin.
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Tukenasi piirustuspöydältä työmaalle
Pintos on kehittynyt Suomen suurimmaksi verkonvalmistajaksi uskomalla jatkuvaan kehittämiseen, kotimaiseen laatuun ja arvoihin sekä tarjoamalla asiantuntemustaan rakentajan tueksi kaikissa vaiheissa – piirustuspöydältä työmaalle.

Uudet materiaalit ja menetelmät lupaavat tehokkaampaa rakentamista, mutta miten vältät kokeiluihin liittyvät riskit ja pidät kokonaisuuden selkeänä ja turvallisena? Tarvitset kumppanin, jolla on uudistamishalua mutta perusasiat kunnossa. Laaja valikoima, mutta syvällistä tietoa tuotteidensa ominaisuuksista. Kykyä niin yksittäisiin räätälöinteihin kuin suuriin, ajallaan tuleviin toimituksiinkin.

Miten varmistan toimitukset ajallaan?
Toimituskyky on avainsanamme. Kun tuotanto- ja varastokapasiteettia on riittävästi, pysyy työmaasikin pyörimässä. Miltä kuulostaisi räätälöidyt raudoitteet siinä järjestyksessä, kun työmaasi niitä tarvitsee?

Kelle voin soittaa ja kysyä?
Tutun kaverin kanssa on mukavampi asioida kuin puhelinvaihteen. Vaikka Pintoksella on suuren yrityksen lihakset, meitä on yhtä helppo lähestyä kuin pienempää toimijaa. On kunnia päästä kännykkäsi muistiin!

Miten tämä hoituisi nopeammin?
Pienistä työn nopeutuksista kasvaa suuria säästöjä – suuren rakennusprojektin mittakaavassa jopa päivien. Siksi uudet menetelmät eivät useinkaan jää pelkiksi kokeiluiksi.

Teräshävikkiä syntyy liikaa
Korvaamalla vakiokokoiset verkot optimoiduilla tuotteilla voit päästä jopa 5–10 % vähemmällä teräsmäärällä – ajansäästöstä puhumattakaan. Budjetti, ympäristö ja asiakkaat kiittävät, jos työmaasi siirtyy Lean-aikaan.


Tuotekaruselli (uutuustuotteita rakennusliikkeille)
Uutuustuotteita rakennusliikkeille
Betoniruuvi, sähkösinkitty
Puuruuvi sähkös sisä
Varoitekisko
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet rakennusliikkeille)
Suosituimmat tuotteet rakennusliikkeille
Elementin asennuspala ri, raskaat elementit
Sidelanka - Fe
Tankovälike, zigzag
Onteloholviläpivienti
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Tarvitsetko jotain sellaista ratkaisua, jota emme vielä ole keksineet tarjota?
Tarkista valikoimamme Storessa tai ota yhteyttä myyntiimme. Kattava valikoimamme sekä suunnitelmiesi mukaiset raudoitusratkaisut helposti tilattavissa totuttuun tapaan varmasti ja tarpeisiisi räätälöitynä.

Pintos Store
verkkokauppa
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
SÄHKÖPOSTI
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Puh. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Puh. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Puh. (02) 838 5200