Hyppää sisältöön
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

RAUTAISIA RATKAISUJA

Suurissa projekteissa yksityiskohdat ratkaisevat. Pintoksen älykkäät raudoitus- ja kiinnikeratkaisut sekä kattava tuotevalikoima tekevät työnteosta tehokkaampaa, laadukkaampaa ja turvallisempaa. Vuosikymmenten kokemuksen tuoma ensiluokkainen toimituskyky, jatkuva kehittäminen sekä asiakkaidemme arjen haasteiden ymmärtäminen auttavat meitä palvelemaan betonirakentamisen eri osa-alueita ja luomaan monipuolisempaa rakentamisen tulevaisuutta, yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Me autamme sinua rakentamaan
Rakentaja tarvitsee oikean tuotteen oikeaan paikkaan oikealla hetkellä. Me tunnemme laajan tuotevalikoimamme ja osaamme etsiä oikeat menetelmät rakentamisesi tueksi. Se ei kuitenkaan riitä, vaan kehitämme jatkuvasti uusia ja parempia ratkaisuja, jotka tekevät huomisen rakentamisesta entistä turvallisempaa, arvokkaampaa ja vastuullisempaa.

Pienet säästöt kasvavat rakennusprojektin aikana suuriksi, ja esimerkiksi korvaamalla vakiokokoiset verkot valmiiksi optimoiduilla tuotteillamme säästät aikaa, rahaa sekä ympäristöä. Meidän asiantuntemuksemme on rakentajan tukena projektin kaikissa vaiheissa, piirustuspöydältä työmaalle. Olemme laajentaneet valikoimaamme vastaamaan kaiken kokoisten rakentamisprojektien tarpeita, joten saat kaiken raudoitukseen ja puurakentamisen kiinnikkeisiin liittyvän saman katon alta.

Pintoksen tärkein kilpailuvaltti on toimituskyky. Asiantuntemuksemme sekä laajan valikoimamme ansiosta voimme tarjota parhaat ratkaisut aina tapauskohtaisesti. Tuotanto- ja varastokapasiteettimme mahdollistavat aikataulussa toimitetut tuotteet yksittäisiin täsmätarpeisiin sekä suuriin kokonaisuuksiin.


Tuotekaruselli (uutuustuotteita rakennusliikkeille)
Uutuustuotteita rakennusliikkeille
Betoniruuvi, sähkösinkitty
Puuruuvi sähkös sisä
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet rakennusliikkeille)
Suosituimmat tuotteet rakennusliikkeille
Elementin asennuspala ri, raskaat elementit
Sidelanka - Fe
Tankovälike, zigzag (Rajoitettu saatavuus)
Onteloholviläpivienti
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Tarvitsetko jotain sellaista ratkaisua, jota emme vielä ole keksineet tarjota?
Tarkista valikoimamme Storessa tai ota yhteyttä myyntiimme. Kattava valikoimamme sekä suunnitelmiesi mukaiset raudoitusratkaisut helposti tilattavissa totuttuun tapaan varmasti ja tarpeisiisi räätälöitynä.

Pintos Store
verkkokauppa
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys