Hyppää sisältöön
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

Rautaisia ratkaisuja

Kyky tarjota ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin erottaa asiantuntijan tavarantoimittajasta. Pintos on vuosikymmenien mittaan kehittänyt yhtäältä tuotanto- ja kuljetuskapasiteettinsa maamme parhaimmistoon, toisaalta luonut asiantuntemuksen, oman tuotekehityksen ja kattavan valikoiman avulla kyvyn ratkoa asiakkaan ongelmia. Pintos on pintaa syvemmällä rakennuksilla ja elementtiteollisuudessa, kuljettaen osaltaan koko alaa eteenpäin.
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Automaatiota, räätälöintiä ja materiaalien hyötykäyttöä
Tehokkain keino ajan ja materiaalin säästöön ovat valmiiksi muottiin sopivat raudoituskomponentit. Aikaa vievä verkkojen muokkaustyö jää näin kokonaan pois. Työtapa lisää myös työturvallisuutta, sillä raudoitteiden leikkaaminen pedillä epämukavissa asennoissa altistaa myös usein pienille työtapaturmille.

Aikaa ja vaivaa säästäviä työtapoja voi tukea sopivilla tarvikevalinnoilla. Laajasta Okaria-tarvikkeiden valikoimasta on helppo tilata kohteeseesi sopivat korokkeet, kiinnikkeet ja muu tarpeellinen. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat muun muassa helposti asennettavia nostolenkkejä, jotka ovat erityisesti olleet asiakkaidemme suosiossa.

Kun asiakas suunnittelee tuotantonsa erikoisverkoille, on sovitusta toimitusajankohdasta kiinni pitämien ehdoton edellytys – muuten tuotanto seisoo. Suuren volyymimme ansiosta kuljetuksia liikkuu paljon, ja jatkuvasti erikoisverkkoja tilaavalle pystytään järjestämään joustavia kuljetusmahdollisuuksia.


Tuotekaruselli (uutuustuotteita teollisuudelle)
Uutuustuotteita teollisuudelle
Viistelista
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet teollisuudelle)
Suosituimmat tuotteet teollisuudelle
Rengasvälike
Parirengasvälike
Sidelanka - Fe
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Tarvitsetko jotain sellaista ratkaisua, jota emme vielä ole keksineet tarjota?
Tarkista valikoimamme Storessa tai ota yhteyttä myyntiimme. Kattava valikoimamme sekä suunnitelmiesi mukaiset raudoitusratkaisut helposti tilattavissa totuttuun tapaan varmasti ja tarpeisiisi räätälöitynä.

Pintos Store
verkkokauppa
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
SÄHKÖPOSTI
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Puh. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Puh. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Puh. (02) 838 5200