Hyppää sisältöön
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

RAUTAISIA RATKAISUJA

Suurissa projekteissa yksityiskohdat ratkaisevat. Pintoksen älykkäät raudoitus- ja kiinnikeratkaisut sekä kattava tuotevalikoima tekevät työnteosta tehokkaampaa, laadukkaampaa ja turvallisempaa. Vuosikymmenten kokemuksen tuoma ensiluokkainen toimituskyky, jatkuva kehittäminen sekä asiakkaidemme arjen haasteiden ymmärtäminen auttavat meitä palvelemaan betonirakentamisen eri osa-alueita ja luomaan monipuolisempaa rakentamisen tulevaisuutta, yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
PINTOS – Raudoitteita, verkkoja, tukea ja turvaa
Elementtiteollisuudessa tarvitaan jämäkkää osaamista, johon voi luottaa. Pintoksen ratkaisut parantavat työn laatua, tehokkuutta sekä turvallisuutta. Kaiken ytimessä ovat tuotetuntemus sekä toimituskyky. Asiakaslähtöisen palvelumme ansiosta saat tilauksesi ajallaan, tarpeidesi mukaan räätälöitynä.

Me todella tunnemme tuotteemme sekä asiakkaamme, ja siksi osaamme tarjota oikeat ratkaisut oikeaan aikaan. Tehokkuus lisääntyy, kun aikaa ja vaivaa säästävät työtavat yhdistetään juuri oikeanlaisiin materiaalivalintoihin. Valmiiksi muottiin räätälöityjen raudoituskomponenttien ansiosta verkkoja ei tarvitse muokata enää tehtaalla tai tuotantotiloissa. Se tehostaa työn kulkua, mutta vähentää myös tapaturmariskiä. Räätälöityjen verkkojen ansiosta myös teräshävikki pienenee.

Pintoksen laajasta betonivalutarvikkeiden valikoimasta tilaat nopeasti, helposti ja luotettavasti tuotantoosi laadukkaat raudoitusvälikkeet, elementtivaraukset, muottivalutarvikkeet sekä muut elementin valmistuksessa tarvitsemasi tuotteet. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat muun muassa helposti asennettavat nostolenkit, jotka ovat olleet asiakkaidemme keskuudessa erittäin suosittuja.


Tuotekaruselli (uutuustuotteita teollisuudelle)
Uutuustuotteita teollisuudelle
Viistelista
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet teollisuudelle)
Suosituimmat tuotteet teollisuudelle
Parirengasvälike
Rengasvälike, värillinen
Sidelanka - Fe
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Tarvitsetko jotain sellaista ratkaisua, jota emme vielä ole keksineet tarjota?
Tarkista valikoimamme Storessa tai ota yhteyttä myyntiimme. Kattava valikoimamme sekä suunnitelmiesi mukaiset raudoitusratkaisut helposti tilattavissa totuttuun tapaan varmasti ja tarpeisiisi räätälöitynä.

Pintos Store
verkkokauppa
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys