Hyppää sisältöön
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

Rautaisia ratkaisuja

Kyky tarjota ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin erottaa asiantuntijan tavarantoimittajasta. Pintos on vuosikymmenien mittaan kehittänyt yhtäältä tuotanto- ja kuljetuskapasiteettinsa maamme parhaimmistoon, toisaalta luonut asiantuntemuksen, oman tuotekehityksen ja kattavan valikoiman avulla kyvyn ratkoa asiakkaan ongelmia. Pintos on pintaa syvemmällä rakennuksilla ja elementtiteollisuudessa, kuljettaen osaltaan koko alaa eteenpäin.
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Valikoimaa ja tuotetietoa myyntisi tueksi
Kun myymäläsi kiinnikkeet ja raudoitustarvikkeet toimittaa Pintos, voit olla varma, että tuotetta on hyllyssä, se on laadukas ja kotimaisten määräysten mukainen. Ja koska tunnemme tuotteemme, saat aina tuotetietoa myyntisi tueksi.

Pintoksella on Suomen laajin tarvike- ja kiinnikevalikoima. Saat kaiken tarvitsemasi selkeästi yhdestä paikasta ja varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi toimituskyky on avainsanamme. Kun tuotanto- ja varastokapasiteettia on riittävästi, liikkuvat tilaukset ajoissa. Näin lisäät asiakasuskollisuutta ja palvelet paremmin.

Joskus tarvitset yksityiskohtaisia tietoja myymiesi tuotteiden ominaisuuksista. Kun toimittajasi on Pintos, tietoa on tarjolla niin kirjallisessa muodossa kuin puhelinsoiton päässäkin. Alan kehittyminen tuo eteen uudenlaisia vaatimuksia. Kehitytään yhdessä – kerro tarpeesi ja me keksimme valikoimaan ja kokemukseen perustuvan ratkaisun.


Tuotekaruselli (uutuustuotteita rautakauppoihin)
Uutuustuotteita rautakauppoihin
Betoniruuvi, sähkösinkitty
Puuruuvi sähkös sisä
Varoite
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet rautakaupoille)
Suosituimmat tuotteet rautakaupoille
Pohjalaattavälike/raudoituskoroke
Työsaumaverkko
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Tarvitsetko jotain sellaista ratkaisua, jota emme vielä ole keksineet tarjota?
Tarkista valikoimamme Storessa tai ota yhteyttä myyntiimme. Kattava valikoimamme sekä suunnitelmiesi mukaiset raudoitusratkaisut helposti tilattavissa totuttuun tapaan varmasti ja tarpeisiisi räätälöitynä.

Pintos Store
verkkokauppa
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
SÄHKÖPOSTI
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Puh. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Puh. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Puh. (02) 838 5200