Hyppää sisältöön
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

RAUTAISIA RATKAISUJA

Suurissa projekteissa yksityiskohdat ratkaisevat. Pintoksen älykkäät raudoitus- ja kiinnikeratkaisut sekä kattava tuotevalikoima tekevät työnteosta tehokkaampaa, laadukkaampaa ja turvallisempaa. Vuosikymmenten kokemuksen tuoma ensiluokkainen toimituskyky, jatkuva kehittäminen sekä asiakkaidemme arjen haasteiden ymmärtäminen auttavat meitä palvelemaan betonirakentamisen eri osa-alueita ja luomaan monipuolisempaa rakentamisen tulevaisuutta, yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Entistä parempaa rakentamisen suunnittelua
Pintos tarjoaa älykkäitä rakentamisen raudoitus- ja kiinnikeratkaisuja rakennusyrityksille, betonituoteteollisuudelle sekä vähittäismyyntiliikkeille. Suomen johtavan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme paljon hyödyllistä tietoa ja työkaluja rakentamisen ja elementtiteollisuuden suunnittelun tueksi.

Tutustu tarkemmin valmiisiin suunnitteluohjelmien komponentteihimme (Tekla, AutoCAD) sekä teknisiin tuotemateriaaleihimme.

Pintos on olemassa asiakkaitaan varten. Me kehitämme yhä laadukkaampia, turvallisempia ja monipuolisempia rakentamisen ratkaisuja asiakkaidemme käyttöön. Ota yhteyttä erikoisasiantuntijoihimme, niin suunnitellaan yhdessä.


Tuotekaruselli (uutuustuotteita suunnittelijoille)
Uutuustuotteita suunnittelijoille
GIAN® kuviomatto
Merkintälevyt- muovi
Nostolenkki PBK
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet suunnittelijoille)
Suosituimmat tuotteet suunnittelijoille
Nostolenkki PBK
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys
Tarvitsetko jotain sellaista ratkaisua, jota emme vielä ole keksineet tarjota?
Tarkista valikoimamme Storessa tai ota yhteyttä myyntiimme. Kattava valikoimamme sekä suunnitelmiesi mukaiset raudoitusratkaisut helposti tilattavissa totuttuun tapaan varmasti ja tarpeisiisi räätälöitynä.

Pintos Store
verkkokauppa
Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys