Hoppa till innehåll
Artikelpresentatör Artikelpresentatör

JÄRNHÅRDA LÖSNINGAR

I stora projekt är det detaljerna som avgör. Pintos smarta armeringslösningar och infästningar, samt det täckande produktutbudet gör arbetet mera effektivt, högklassigt och säkert. En förstklassig leveransförmåga från decennier av erfarenhet, en kontinuerlig utveckling samt det faktum att vi förstår våra kunders utmaningar i vardagen, hjälper oss att tillgodose olika delområden inom betongkonstruktion och skapa en mångsidigare framtid för byggandet, tillsammans med kunden.
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Vi hjälper dig att bygga
Byggentreprenören behöver rätt produkt på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi känner vårt produktutbud och kan ta fram de rätta metoderna för att stöda ditt byggande. Det här räcker emellertid inte, utan vi utvecklar kontinuerligt nya och bättre lösningar som gör det ännu säkrare, värdefullt och ansvarsfullt att bygga i framtiden.

Under ett byggnadsprojekt blir små inbesparingar stora och genom att till exempel ersätta nät i standard storlek med våra färdigt optimerade produkter sparar du tid, pengar och miljön. Vår expertis stöder byggentreprenören i projektets alla faser, från ritbordet till byggplatsen. Vi har utvidgat vårt sortiment till att uppfylla behoven i byggnadsprojekt av alla storlekar, så du hittar allt som gäller armering och fästen för träbyggande under samma tak.

Pintos viktigaste konkurrensfördel är leveransförmågan. Tack vare vår expertis och vårt stora utbud kan vi alltid erbjuda de bästa lösningarna från fall till fall. Vår produktions- och lagerkapacitet möjliggör att produkterna levereras enligt tidtabell både för enstaka specialbehov och för stora helheter.


Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Andra Pintos-lösningar för byggfirmor
Tuotekaruselli (uutuustuotteita rakennusliikkeille)
Nya produkter för konstruktionsbolag
Betongskruv
Träskruv för inomhusbruk elfz
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet rakennusliikkeille)
Mest populära produkter för konstruktionsbolag
Pallningsbricka för tunga elementer, stor
Najtråd - Fe
Distanslinjal zig-zag (begränsad tillgänglighet)
Genomföring för hålbjälklag
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Behöver du någon typ av lösning som vi inte ännu kommit på att erbjuda?
Kontrollera vårt utbud i Store eller kontakta vårt säljteam. Vårt omfattande utbud och byggbeslag som motsvarar dina planer kan enkelt beställas på det sätt du är van vid – säkert och skräddarsytt enligt dina behov.

Pintos Store
Webshop
Artikelpresentatör Artikelpresentatör