Hoppa till innehåll
Artikelpresentatör Artikelpresentatör

JÄRNHÅRDA LÖSNINGAR

I stora projekt är det detaljerna som avgör. Pintos smarta armeringslösningar och infästningar, samt det täckande produktutbudet gör arbetet mera effektivt, högklassigt och säkert. En förstklassig leveransförmåga från decennier av erfarenhet, en kontinuerlig utveckling samt det faktum att vi förstår våra kunders utmaningar i vardagen, hjälper oss att tillgodose olika delområden inom betongkonstruktion och skapa en mångsidigare framtid för byggandet, tillsammans med kunden.
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Bättre planering än tidigare
Pintos erbjuder byggnadsföretag, betongindustrin och detaljhandeln smarta armeringslösningar och fästdon för byggande. Förutom Finlands ledande produktutbud, tillhandahåller vi massor av nyttig information och verktyg som stöd för planeringen av byggande och elementindustrin.

Bekanta dig närmare med våra komponenter i de färdiga designprogrammen (Tekla, AutoCAD) samt med de tekniska materialen för våra produkter.

Pintos finns till för kunderna. Vi utvecklar allt mera högklassiga, säkra och mångsidiga byggnadslösningar för våra kunder. Kontakta våra specialister, så planerar vi tillsammans.


Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Tuotekaruselli (uutuustuotteita suunnittelijoille)
Nya produkter för designers
GIAN®-mönstermatta
Märklapp -plast
Lyftöglä PBK
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet suunnittelijoille)
Mest populära produkter för designers
Lyftöglä PBK
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Behöver du någon typ av lösning som vi inte ännu kommit på att erbjuda?
Kontrollera vårt utbud i Store eller kontakta vårt säljteam. Vårt omfattande utbud och byggbeslag som motsvarar dina planer kan enkelt beställas på det sätt du är van vid – säkert och skräddarsytt enligt dina behov.

Pintos Store
Webshop
Artikelpresentatör Artikelpresentatör