Hoppa till innehåll
Artikelpresentatör Artikelpresentatör

JÄRNHÅRDA LÖSNINGAR

I stora projekt är det detaljerna som avgör. Pintos smarta armeringslösningar och infästningar, samt det täckande produktutbudet gör arbetet mera effektivt, högklassigt och säkert. En förstklassig leveransförmåga från decennier av erfarenhet, en kontinuerlig utveckling samt det faktum att vi förstår våra kunders utmaningar i vardagen, hjälper oss att tillgodose olika delområden inom betongkonstruktion och skapa en mångsidigare framtid för byggandet, tillsammans med kunden.
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Förstklassig leveransförmåga och Finlands mest omfattande utbud
Pintos är en ledande specialist på armering, installationstillbehör och fästdon. Vårt högklassiga och landets mest omfattande utbud av armerings- och fästelement utvecklas kontinuerligt och kärnan av vår service utgörs av en förstklassig leveransförmåga. Du kan beställa allt du behöver från oss och alldeles säkert till ett konkurrenskraftigt pris. Vår produktions- och lagerkapacitet säkerställer att du får högklassiga produkter i enlighet med nationella föreskrifter i tid.

Kraven inom byggnadsbranschen utvecklas kontinuerligt och vi och våra kunder måste utvecklas med den för att uppnå mera ansvarsfulla, säkra och mångsidiga bygglösningar. Vi har målmedvetet utvidgat vårt sortiment av fästdon för armeringar och byggande i trä, samt uppdaterat våra försäljares expertis till samma nivå som det utvidgade produktutbudet.

Vid behov ger Pintos experter dig mera detaljerade uppgifter om egenskaperna för de produkter du säljer. Vi kan vårt sortiment grundligt och kan också föreslå nya produkter som tillägg till ditt eget utbud. Då kan du erbjuda dina kunder högklassiga produkter, samt äkta och aktuell expertis.


Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Andra Pintos-lösningar för återförsäljare
Tuotekaruselli (uutuustuotteita rautakauppoihin)
Nya produkter för hårdvaruaffärer
Betongskruv
Träskruv för inomhusbruk elfz
Skyddsknopp
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet rautakaupoille)
Mest populära produkter för hårdvaruaffärer
Markdistans
Stöd för kantarmering
Valv-/brodistans
Märklapp -plast
Aluminium spik
Sträckmetall
Tröskelskydd
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Behöver du någon typ av lösning som vi inte ännu kommit på att erbjuda?
Kontrollera vårt utbud i Store eller kontakta vårt säljteam. Vårt omfattande utbud och byggbeslag som motsvarar dina planer kan enkelt beställas på det sätt du är van vid – säkert och skräddarsytt enligt dina behov.

Pintos Store
Webshop
Artikelpresentatör Artikelpresentatör