Hoppa till innehåll
Artikelpresentatör Artikelpresentatör

Järnhårda lösningar

Förmågan att erbjuda lösningar som möter kundens behov är det som skiljer en expert från en varuleverantör. Pintos har under årtionden utvecklat produktions- och transportkapaciteten till de bästa i landet samtidigt som man har byggt upp expertis, den egna produktutvecklingsverksamheten och, tack vare det omfattande utbudet, förmågan att lösa kundernas problem. Pintos går på djupet i fråga om byggnader och elementindustrin, och bidrar på så sätt till att driva hela branschen framåt.
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Kvalitet och konkurrenskraft
Ekonomiska besparingar för industrin, material som levereras i tid och kontinuerlig produktion är hörnstenar i konkurrenskraften. En partners verkliga värde kan också mätas i information som ges i rätt tid och expertis som ger mervärde.

Pintos känner inte bara till sina egna produkter utan också kundens – och vi utvecklas och utvecklar tillsammans med dig. Vi förbättrar din konkurrenskraft med leveransförmåga, expertis och en stark vilja att möta dina behov så att bägge parter gagnas.

Genom att välja rätt tillbehör kan du påskynda många arbetsskeden i elementproduktionen. Är du förtrogen med de senaste nyheterna bland tillbehör för att göra arbetet lättare?


Tuotekaruselli (uutuustuotteita teollisuudelle)
Nya produkter för industri
Faslist
Tuotekaruselli (suosituimmat tuotteet teollisuudelle)
Mest populära produkter för industri
Distansring
Dubbelringsdistans
Najtråd - Fe
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
Behöver du någon typ av lösning som vi inte ännu kommit på att erbjuda?
Kontrollera vårt utbud i Store eller kontakta vårt säljteam. Vårt omfattande utbud och byggbeslag som motsvarar dina planer kan enkelt beställas på det sätt du är van vid – säkert och skräddarsytt enligt dina behov.

Pintos Store
Webshop
Artikelpresentatör Artikelpresentatör
E-POST
pintos@pintos.fi

EURA
Pysäkintie 12
27510 EURA
Tel. (02) 838 5200
Fax. (02) 865 1755

LAPPI
Yrittäjäntie 9
27230 LAPPI
Tel. (02) 838 5200

TURKU
Jonkankatu 4
20360 Turku
Tel. (02) 838 5200